Kdo smo?

Smo podjetje Proodškodnina, samostojno delujoče podjetje, ki v Sloveniji zavzema vodilno mesto na področju odškodninskega prava. Strokovne sodelavce v podjetju odlikujejo znanje ter dolgoletne in bogate izkušnje na različnih področjih odškodninskega prava in svetovanja.

Veliko uspehov, gre prepisati sodelavcem ter prijateljem, ki svoje delo vidijo kot poslanstvo in še posebno veliko skrb za stranko, ki je v našem podjetju na prvem mestu.

Uspešno premagujemo mnoge ovire, ki nam v današnjem času niso več tuje.

Sodelujemo z uradi, ki se ukvarjajo s človekovimi ter pacientovimi pravicami, svetujemo sindikatom ter podjetjem pri zagotavljanju ustrezne obravnave delovnih in ostalih nezgod, pomagamo pridobiti izgubljen dobiček ali povrnjen ugled, izplačil vseh vrst zavarovalnih odškodnin in primerne ocenitve invalidnosti.

V primeru, da ste bili poškodovani v nezgodi ,zadnjih 3-5 letih, so bile prisotne bolečine, strah…, ste morda upravičeni do ustreznega denarnega nadomestila. Kot naša stranka za uveljavljanje odškodnine nimate nikakršnih stroškov, saj le te za vas krije podjetje Proodškodnina.

 

Izkoristite naše brezplačno pravno svetovanje ter se prepričajte o naši kvaliteti.