Do odškodnine ste upravičeni, če ste kot povzročitelj  v prometni nesreči motornega vozila utrpeli poškodbe kot voznik. Zavarovalna vsota je omejena na višino 51.000 EUR. Odškodnina se izplača samo za telesne poškodbe in vsakokratnega voznika vozila. To pomeni, da  odškodnina pripada vsakemu, ki ima dovoljenje od zavarovanca oz. opravlja to vozilo. Do odškodnine oz. končne poravnave pa je pogoj, da ni bil prisoten alkohol. Poravnava odškodnine se izplača, ko je zdravljenje v celoti zaključeno.

Vendar pozor! Odškodnina za primarni in sekundarni strah ni krita, odškodnina za AO+ tudi ne krije poškodbe tkiv na celotni hrbtenici, razen kadar medicina dokaže sveže poškodbe in hude premike v samih vretencih. Prav tako odškodnino ne dobite iz naslova poškodovanih stvari (očala, oblačila itd).V primeru smrti zavarovanca pa se odškodnina izplača upravičencem iz naslova duševnih bolečin in sedemkratnik pogrebnih stroškov.

V podjetju PROODŠKODNINA vam naša pravna služba brezplačno svetuje, uredi sestanek z odvetnikom in tako pripomore do pravične in poštene odškodnine.

Poravnava vseh odškodnin www.proodskodnina.si ali info@proodskodnina.si